Despre noi

De ce să alegi Școala de Training?

Atunci când m-am decis să formez alți traineri și să  încep proiectul Școala de Training aveam peste 10 ani de experiență în training, sute de workshop-uri și seminarii implementate, și câteva mii de participanți cu care lucrasem de-a lungul timpului. În portofoliul meu se găseau  numele celor mai importante companii prezente pe piața din România. În 2010 am considerat că am acumulat suficient încât să accept o nouă provocare. Așa a luat naștere Școala de Training, un proiect pornit din pasiunea pentru dezvoltare , și din dorința de a da ceva înapoi comunității de learning & development din Romania.

Am început acest program pornind de la o idee: mici diferențe în abilități  vor duce la enorme diferențe în rezultate, iar la Școala de Training ne propunem să antrenăm exact abilitățile esențiale de care un trainer are nevoie pentru a avea succes.

Convingerea mea este însă ca nu poți forma alți traineri, fără ca tu să faci training zi de zi, fie că e vorba de implementare de cursuri, facilitare de workshopuri, dezvoltare de conținut sau design de programe integrate de învățare. Astfel, de-al lungul timpului  ne-am dezvoltat un portofoliu de peste 30o de module de conținut pe care le folosim pentru a construi programe personalizate de învățare și dezvoltare. La Școala de Trainig  „we walk the walk, not just talk”.

Ne mândrim cu faptul că până în prezent am reușit să certificăm peste 500 de traineri, si să lucram cu alte cateva mii de participanți pe subiecte diferite. Le mulțumim celor care au avut încredere în noi, și  ne propunem să dezvoltăm și mai mult acest proiect pentru a contribui  la dezvoltarea pieței de training din Romania.

Mihai Curelea

Master Trainer & Coach
Fondator Școala de Training

Traineri

Mihai Curelea

Mihai Curelea

Master Trainer, Managing Partner


Mihai este fondatorul Școlii de Training, un proiect pornit din pasiunea pentru training și din dorința de a contribui la […]

Teodora Man

Teodora Man

Master Trainer


Teodora are o experienţă de peste 15 de ani in training, inceputa în cadrul Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene TAROM […]