Mihai Curelea

Mihai este fondatorul Școlii de Training, un proiect pornit din pasiunea pentru training și din dorința de a contribui la […]

Mihai Curelea

Mihai Curelea

Master Trainer, Managing Partner


Mihai este fondatorul Școlii de Training, un proiect pornit din pasiunea pentru training și din dorința de a contribui la dezvoltarea celorlalți.

De-a lungul celor 14 ani de experiență în industria de training, Mihai a dezvoltat și implementat programe de training pentru unele dintre cele mai importante companii prezente în Romania, din domenii diverse, ca : asigurări, domeniul financiar-bancar, IT și telecomunicații, industria farmaceutică, piața bunurilor de larg consum sau domeniul imobiliar.

Experiența sa include :

– peste 500 de sesiuni de training implementate, pe teme legate de management, leadership, coaching, public speaking, vânzări și negocieri.
– peste 6000 de participanți la programele facilitate
– participarea ca speaker in cadrul conferințelor de training pe teme legate de managementul schimbării, managementul performanței, abordarea procesului de învățare în interiorul organizației, sau formarea trainerilor.

În tot acest timp Mihai a avut ocazia să exerseze, să experimenteze, și să identifice tehnicile și strategiile care au cel mai mare impact în crearea și implementarea unei experiențe de învățare de succes.

Din 2005 Mihai este certificat în programele de leadership și vânzări ale AchieveGlobal si Communispond, iar din 2011 a devenit trainer certificat Ken Blanchard în programele de Leadership Situational II.

În 2008 Mihai a câștigat premiul ”Cel mai popular trainer” în cadrul Galei Business-Edu Awards.

În prezent Mihai își folosește experiența și cunoștințele pentru a forma alți traineri și pentru a-i antrena pe cei care doresc să-și dezvolte abilitățile de vorbit în public.