Raluca Dumitru

Raluca vine cu experienta unor roluri variante in zona de dezvoltare a oamenilor (trainer, coach, manager, program designer, project manager), […]

Raluca Dumitru

Raluca Dumitru

Senior Trainer & Coach


Raluca vine cu experienta unor roluri variante in zona de dezvoltare a oamenilor (trainer, coach, manager, program designer, project manager), experienta dobandita pe o durata de peste 16 ani, atat din postura de consultant extern cat si din cea de profesionist intern de training & dezvoltare in diferite industrii (FMCG, auto, business process outsourcing, retail, farma etc).

Raluca este un trainer deopotriva analitic, structurat, ferm, dar si cald, suportiv, cu un stil de predare facilitativ si prietenos. Atitudinea ei pozitiva ajuta participantii sa se simta confortabil si ii incurajeaza sa adopte mentalitatea potrivita pentru invatarea si practicarea de noi abilitati. Incearca mereu sa orienteze sesiunile de training si coaching spre generarea de actiuni si rezultate concrete pe care participantii le pot aplica pentru a-si imbunatati viata personala si profesionala.

In calitate de trainer si coach, Raluca isi acompaniaza clientii pe teme legate de leadership, performanta, colaborare, impact personal si influenta.