Renata Neag

Renata  combină formarea de psihoterapeut cu cea de coach într-un mod inedit care aduce claritate și viziune clienților cu care […]

Renata Neag

Renata Neag

Coach


Renata  combină formarea de psihoterapeut cu cea de coach într-un mod inedit care aduce claritate și viziune clienților cu care lucrează.  Pasiunea ei este aceea de a-i ajuta pe oameni să își atingă potențialul maxim și să găsească succes în toate domeniile vieții.

Absolventă de medicină și psihologie, certificată în coaching și în terapia Gestalt, Renata adoptă o abordare holistică recunoscând multiplele fațete ale condiției umane: gânduri, sentimente, comportamente, percepții și spirit.

Renata reușește să construiască parteneriate bazate pe deschidere, onestitate, respect și încredere reciprocă, într-un mediu sigur. Ea este acolo pentru a pune întrebări semnificative care aduc răspunsuri la lumină, având convingerea că răspunsurile se găsesc întotdeauna în interior.

Când vine vorba de schimbări personale, multe abordări de coaching se concentrează pe atingerea unor obiective viitoare dorite. Coaching-ul practicat de Renata nu ignoră acest lucru, dar pune în același timp accentul pe ceea ce este acum pornind de la convingerea că  schimbarea sustenabilă apare atunci când devenim ceea ce suntem, nu când încercăm să devenim ceea ce nu suntem.

Renata crede că timpul este prețios și că, trăind pe deplin conștient și curios, fiecare individ este capabil să-și creeze o viață profund împlinită, ancorată în pasiune și scop.

La Școala de Training Renata facilitează sesiuni individuale de coaching pe aspecte care țin atât de viața personală cât și de cea profesională.