Teodora Man

Teodora are o experienţă de peste 15 de ani in training, inceputa în cadrul Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene TAROM […]

Teodora Man

Teodora Man

Master Trainer


Teodora are o experienţă de peste 15 de ani in training, inceputa în cadrul Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene TAROM ca trainer şi ulterior manager al Centrului de Training TAROM.

Experienţa din cadrul TAROM a inclus printre altele managementul unor echipe (de la minim 8 şi la peste 450 de oameni), design şi livrare de cursuri adresate însoţitorilor de bord şi piloţilor (cursuri de comunicare, cursuri de formare însoţitorilor de bord , cursuri şefi de cabină etc.)

În prezent Teodora este Master Trainer Achieveglobal , fiind certificată în programe de vanzari, customer service şi leadership, si avand peste 500 de seminarii implementate pentru clienti ca Piraeus Bank, Banca Românească, COSMOTE, PETROM , Banc Post, BRD.

Ca Master Trainer Teodora este deasemenea implicata in selectarea si pregatirea in vederea certificarii a trainerilor Achieveglobal, implementand programul Techiques For Training Excellence. Teo este consultant acreditat Human Synergistics si trainer certificat IATA in programele Training Needs Assessment şi Management of Training.

Experienţa acumulată o ajută pe Teodora să coreleze conţinutul programelor de instruire cu specificul activităţii participanţilor la seminarii, câştigând astfel implicarea celor din sală, iar activităţile din sala de seminar generează entuziasmul şi determinarea necesare pentru a pune ulterior în practică cunoştinţele şi abilitaţile proaspăt dobândite.