Certificări

Programe cu certificare ANC

Train The Trainer

Curs de specializare *

Certificare : Formator

-cod COR : 242401


– Cum ajungi să devii trainer profesionist ?

– Care sunt abilitățile esențiale ?

– Știu să prezint . Pot să mă fac trainer ?

– Cum învață adulții ?

– Cum construiesc un program de la zero ?

– Cum urmăresc rezultatele învățării ?

– Cum pot să fac din asta un mod de viață ?

Pentru cei care au acumulat suficientă experiență într-un anumit domeniu, și au dorința de a-i ajuta pe ceilalți, profesia de trainer poate fi o opțiune avantajoasă.

De ce ?

Ca trainer  misiunea ta este să-i ajuți pe ceilalți să se dezvolte. Pentru asta ai nevoie să stăpânești foarte bine subiectele, dar și abilitățile de prezentare și tehnicile de facilitare.  Mai mult, ai nevoie să înțelegi în profunzime procesul de învățare la adulți, și modul în care se produce transferul de cunoștințe și abilități. Pentru asta vei avea nevoie de cursivitate, expresivitate, creativitate și spontaneitate. Nu în ultimul rând, trebuie să înțelegi că în training nu e vorba niciodată despre tine…

Am construit acest program pentru cei care se află la început de drum în training, sau vor să exploreze acestă posibilă carieră.

* programul este destinat celor cu studii  superioare , indiferent de nivelul de experiență

Train The Coach

Curs de specializare *

Certificare: Specialist în activități de coaching

Cod COR : 242412


 – Ce presupune să fi coach profesionist  ?

 – Cum îți ajuți clientul să-și atingă obiectivele ?

 – Ce faci cu un client care nu are obiective ?

 – Cum adresezi întrebări relevante  clientului tău ?

 – Ce fel de feedback folosești, și cum îl oferi ?

 – Cum gestionezi situațiile  dificile ?

Acestea sunt câteva din întrebările care îți vin în mine atunci când iei în considerare o cariera de coach profesionist.

De ce ?

Am creat acest program combinând metodologia noastră testată și experiența de facilitatori, cu creativitatea și expertiza coach-ilor parteneri. A rezultat un program unic, bazat pe experimentare și exercițiu, în care participanții primesc o perspectivă de 360 de grade a profesiei de coach.

Fie că vorbim de life coaching sau business coaching , provocările coach-ului sunt aceleași : să-l ajute pe client  să-și depășească provocările și să-și atingă obiectivele, să nu interfereze cu drumul ales de client, să-i fie un sprijin real în momentele cheie .

Intervenția de coaching presupune cunoașterea în profunzime a comportamenului uman, empatie, înțelegere, tact și diplomație. Relația coach-client este una profundă și de durată,  schimbările obținute prin coaching sunt durabile, iar rezultatele tangibile.

* programul este destinat celor cu studii superioare, indiferent de nivelul experienței.

Obținerea Certificării

Cursuri de specializare

Avantajele obținerii unei acreditări

Desfășurarea examenelor


 

La finalul programului veți putea obține  certificarea de Formator ( cod COR 242401) , sau cea de Specialist în Activități de Coaching ( cod COR 242412) , susținând  un examen care presupune în esență, să parcurgeți  toate etapele majore ale programului pe care l-ați urmat.

 

În urma absolvirii veți primi Certificatul de Absolvire , eliberat de Autoritatea Natională pentru Calificări (ANC) și  acreditat  de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării.

 

De ce constituie certificarea un avantaj ?

În conformitate cu art. 23, din OG 129/2000, incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizați, furnizorii de formare profesionala trebuie sa facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregatirea pedagogică specifică  formării profesionale a adulților, și pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregătire.

În plus este în conformitate  cu cerințele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calității în Educație și formare profesională.

* programele de specializare sunt destinate celor cu studii  superioare , indiferent de nivelul de experiență

Sunt multe de discutat

Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată